Езиков и изпитен център

 02 988 23 49  |   02 988 02 38

facebook

Езикова школа Алианс: Сигурност, качество, традиции

С 85 години традиции, "Алианс" е нарицателно име за качествено езиково обучение за поколения българи. Стъпвайки на дългата си история и богата традиция, школата постоянно се развива и предлага най-добрите международно признати изпити и сертификати. Тя предлага общи и специализирани курсове по английски, италиански, френски, немски и руски за деца и възрастни. СОНЯ ЖЕЛЕВА, управител на "Алианс", разказва повече за мисията и постиженията на школата.

Кое кара поколения родители да избират "Алианс" като мястото за чуждоезиково обучение на децата си?

Алианс означава сигурност, качество, традиция. Алианс е не просто езикова школа.Той е кауза за нас, преподавателите и служителите. Той е мястото, където деца и възрастни не само научават чужд език, но и намират съмишленици. Алианс става част от живота на нашите курсисти, товa най-вече се отнася за децата.Когато завършат последния курс в ХI или ХII клас, те ни питат: "А сега какво ще правим без "Алианса"? Та ние сме свикнали да идваме тук, да учим, да споделяме, да се забавляваме". Спомням си един от моите курсисти. След като завърши в ХI клас курса си за подготовка за Кеймбридж СРЕ, ми каза: "Някой ден и моите деца ще учат в Алианса!" Алиансът е особена тръпка. Сърцето му тупти в различни страни по света. Факт е, че поколения столичани са придобили своите езикови умения именно тук. Наши възпитаници заемат престижни позиции в световни организации, наши по-млади възпитаници са студенти и докторанти във водещи световни университети. Хора, които са учили и учат в "Алианс", са хора от една и съща кръвна група. Не е случаен фактът, че името ни се е превърнало в нарицателно за изучаване на чужд език. Някои нови курсисти, когато дойдат да се запишат в нашите курсове казват: "Аз ходех в един друг "Алианс". Не е случайно и това, че много нови школи използват името "Алианс".

Какви модерни методи за обучение прилага "Алианс"? Разкажете повече за международните си партньори.

Ние съчетаваме традиционния начин на преподаване с най-новите интерактивни учебни системи на водещи световни издателства. Големият брой часове, който предлагаме, е гаранция за успешно усвояване на материала. Курсовете ни за деца и възрастни са организирани така, че да покрият материала за едно езиково ниво. Преподавателите в "Алианс" са изключително опитни педагози и филолози. Нямаме никакво текучество на кадри, което само по себе си говори за добра работна среда, сигурност и удовлетвореност.

Стремежът да се развиваме и да откликваме на изискванията на новото време естествено доведе до отличните ни дългогодишни взаимоотношения с Гьоте-институт, Британски съвет и световни издателства като Pearson Longman, Educational Centre, който е представител на National Geographic, Cengage Learning, Helbling. "Алианс" е желан партньор и изпитен център на два престижни международни изпита, Pearson Test of English (London Test ) и Pearson JETSET LCCI. "Алианс" е оторизиран подготвителен център за изпитите на Кеймбридж.

Какви възможности дава за бъдещето обучението в "Алианс"? Как обучението в него помага за бъдещата реа- лизация на деца и възрастни?

Обучението в "Алианс" дава на курсистите ни много възможности. То е обвързано с явяването на международни изпити. Сертификатите, които нашите курсисти получават, явявайки се на изпитите на Кеймбридж и Пиърсън, им отварят вратите към световни университети и работодатели. Изпитите и сертификатите на Гьоте-институт дават възможност на възпитаниците ни да работят или учат в немскоговорящите страни. Езиковата подготовка, която предлагаме е на изключително високо ниво, което ни прави търсени за провеждане на корпоративно обучение на място в офисите на много престижни институции. По искане на работодатели, осъществяваме езиков одит на персонала на съответната фирма.

ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ | ПОВЕРИТЕЛНОСТ

Всички права запазени. (с) 2021 Езиков център АЛИАНС

уеб дизайн: Уебвижън

Този сайт използва "бисквитки", за да работи оптимално за Вас. Чрез посещението си Вие приемате използването на "бисквитки".
Прочете повече ОК