Езиков и изпитен център

 02 988 23 49  |   02 988 02 38

facebook

Казвам се Теодор Канчев и бях дългогодишен възпитаник на Алианс ЕООД от 2000 година, започвайки в предучилищна група, изучавайки интензивно английски език.

 

Смело мога да кажа, че Алианс участва в първите 10 години от съзнателния ми живот. Благодарение на него аз научих английски език, сертифицирах се и израснах като личност.

Някои хора казват, че Алианс е като второ семейство. Тези някои хора сме аз и тогавашните ми съученици, с които и до ден днешен поддържам връзка.

Алианс не само преподава езици, той създава дългогодишни приятелства и отваря врати.

В момента, 20 години след първия ми урок в Алианс ЕООД (тогава се намираше на площад Славейков), се намирам в бизнес сграда (отново в сърцето на София) , заемайки ръководна длъжност за Американска фирма в IT сектора.

Ако не бяха всички мили и мотивирани преподаватели от Алианс, аз нямаше да знам английски език и вратите пред мен щяха да останат затворени. Благодаря ти Алианс, Благодаря Ви мили преподаватели.

Теодор К.

ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ | ПОВЕРИТЕЛНОСТ

Всички права запазени. (с) 2024 Езиков център АЛИАНС

уеб дизайн: Уебвижън

Този сайт използва "бисквитки", за да работи оптимално за Вас. Чрез посещението си Вие приемате използването на "бисквитки".
Прочете повече ОК