Езиков и изпитен център

 02 988 23 49  |   02 988 02 38

facebook

Курсовете са ограмотителни, като успоредно с това се изучават основни езикови изрази и структури. При успешно завършване може да се продължи обучението през годината в ученическите курсове в „Алианс”.

Курсовете са подходящи за ученици от втори до пети клас или от шести до девети клас, изучаващи английски, немски език или друг чужд език.

Индивидуалното обучение в Алианс е съобразено изцяло с желанието и целите на клиента. Обучението се планира според желаната от курсиста честота и продължителност на учебните занятия.

В края на всяко завършено ниво – А1, А2, В1, В2 – в съответствие с Европейската езикова рамка, се полага заключителен тест. Ако курсистите го решат успешно, получават сертификат.

Курсове по френски език за ученици от първи до седми клас. Това са общо седем курса. Записването за първия става след завършен предучилищен курс на „Алианс” или след тест за входящо ниво.

Учениците овладяват постепенно и задълбочено езикa, придобиват умения за четене и слушане с разбиране, писмено изразяване и устна комуникация. Обучението по френски език е съобразено с изискванията на Европейската езикова рамка и в края на всяко ниво се полага тест и се получава сертификат.

Курсът по френски език с ограмотяване се провежда три пъти седмично. Целта му е сформиране на основен речников запас, запознаване буквите и умения да се водят кратки разговори.

Забавачката с френски език е подходяща за деца от 3 до 5 годишна възраст. 

Провежда се 2 или 3 пъти седмично и включва разнообразни и занимателни учебни дейности, които приобщават децата към културата на френския език.

Целта на обучението е създаването на основен речников запас, развиване на устните говорни умения и подготовка за предучилищния курс.

ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ | ПОВЕРИТЕЛНОСТ

Всички права запазени. (с) 2024 Езиков център АЛИАНС

уеб дизайн: Уебвижън

Този сайт използва "бисквитки", за да работи оптимално за Вас. Чрез посещението си Вие приемате използването на "бисквитки".
Прочете повече ОК