Езиков и изпитен център

 02 988 23 49  |   02 988 02 38

facebook

Поредно отличие за Алианс. Най-новата ни инициатива, наречена "Алианс и партньори", беше оценена и наградена в третото издание на Годишните награди на b2b, на които бяха отличени иновативни бизнеси, талантливи предприемачи и социално-отговорни кампании. 

Чрез най-новата ни програма "Алианс и партньори", много фирми и компании от държавния и частния сектор имат възможност да разширят пакета от придобивки и привилегии за своите служители, семейства и деца, а именно езиково обучение от най-високо ниво със специални отстъпки за членовете на програмата.

"Алианс и партньори"е естествено продължение на социалните пакети, които предлагаме за нашите клиенти – отстъпка от по 10% за две деца от едно семейство, а третото се обучава с 95% отстъпка. Семейни отстъпки – за двама души от едно семейство, за родител и дете.

Пълни сираци се обучават на 95% отстъпка в Алианс, полусираци получават 25% отстъпка и много други.

Екипът на Алианс непрестанно търси инструменти, с които да мотивира хората с не толкова големи възможности да се възползват от качествено езиково обучение.

Желаем продукта на Алианс да достигне до възможно най-много деца и възрастни и по този начин да успеем да променим живота им!

Станете част от специалната програма „Алианс и Партньори“!

Потърсете ни!

ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ | ПОВЕРИТЕЛНОСТ

Всички права запазени. (с) 2018 Езиков център АЛИАНС

уеб дизайн: Уебвижън

Този сайт използва "бисквитки", за да работи оптимално за Вас. Чрез посещението си Вие приемате използването на "бисквитки".
Прочете повече ОК