Езиков и изпитен център

 02 988 23 49  |   02 988 02 38

facebook

Скъпи приятели,

На 13 юни, връчихме сертификатите от изпита FIT in Deutsch 1, на немските възпитаници на фрау Джангозова и фрау Узунова.

Скъпи приятели,

Може да се възползвате от познатото ви качество на езиковите курсове на Алианс, вече и в двата ни офиса – в зависимост от вашите предпочитания и удобство!

Предлагаме голямо разнообразие от курсове за малки и големи!

Подготовка за изпитите на Кеймбридж, Пиърсън и Гьоте!

Възползвайте се от отстъпка до 120 лв. за ранно записване!

Заповядайте в Алианс от 27-ми до 31-ви май, в седмицата на безплатните тестове и консултации!

Не пропускайте тази страхотна възможност

Малки и големи деца, очакваме ви в Алианс ;)

Отваряме широко вратите на най-престижния езиков център, за да откриете големите изненади, които сме подготвили.

И всичко това е специално за Вас!

В Алианса даваме повече!

Защо? Елате на 10-ти май в Алианс, за да разберете!

От 18-ти април до 28-ми юни, за всички ученически курсове.

60 лв. отстъпка при записване и заплащане на първа учебна такса;

120 лв. отстъпка при записване и заплащане на цялата годишна такса.

Скъпи приятели, напомняме че от 1-ви август, централният офис на Алианс ще бъде с нов адрес: пл.“България“№1, малкото НДК, сграда ПРОНО. Вход за административния отдел от бул. „Витоша“.

Мис ЕВА, нашият нейтив преподавател, проведе обучение изцяло по формата на устния изпит на Кеймбридж – В2 First. Изключително удоволствие е да представим на вашето внимание мнението на курсистите от курса – FCE - Speaking Exam J

Във връзка с "Правила за избор на изпълнител за предоставяне на финансови услуги от кредитни или финансови институции", представляващи Приложение № 3 към чл.13б от Правилника за реда за упражняване правата на държавата в търговските дружества с държавно участие в капитала (обн., ДВ, бр. 51 от 2003г. изм. и доп. ДВ, бр. 70 от 2018г.).

Много софийски училища в приема си за първи клас приемат като преимущество обучението по език в предучилищна възраст в Алианс. Големият хорариум (брой учебни часове) за една учебна година и ранното ограмотяване още в предучилищна възраст дават на децата ви отличен старт в първи клас. Всяка година издаваме десетки служебни бележки със съответния хорариум, които да послужат при кандидатстване в 1-ви клас.

Щастливи сме да Ви съобщим, че от 1 август 2019 г., централният офис на Алианс ще се премести в административната сграда на НДК, позната като Малкото НДК или ПРОНО.

ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ | ПОВЕРИТЕЛНОСТ

Всички права запазени. (с) 2019 Езиков център АЛИАНС

уеб дизайн: Уебвижън

Този сайт използва "бисквитки", за да работи оптимално за Вас. Чрез посещението си Вие приемате използването на "бисквитки".
Прочете повече ОК