Езиков и изпитен център

 02 988 23 49  |   02 988 02 38

facebook

От 18-ти април до 28-ми юни, за всички ученически курсове.

60 лв. отстъпка при записване и заплащане на първа учебна такса;

120 лв. отстъпка при записване и заплащане на цялата годишна такса.

Скъпи приятели, напомняме че от 1-ви август, централният офис на Алианс ще бъде с нов адрес: пл.“България“№1, малкото НДК, сграда ПРОНО. Вход за административния отдел от бул. „Витоша“.

Мис ЕВА, нашият нейтив преподавател, проведе обучение изцяло по формата на устния изпит на Кеймбридж – В2 First. Изключително удоволствие е да представим на вашето внимание мнението на курсистите от курса – FCE - Speaking Exam J

Във връзка с "Правила за избор на изпълнител за предоставяне на финансови услуги от кредитни или финансови институции", представляващи Приложение № 3 към чл.13б от Правилника за реда за упражняване правата на държавата в търговските дружества с държавно участие в капитала (обн., ДВ, бр. 51 от 2003г. изм. и доп. ДВ, бр. 70 от 2018г.).

Много софийски училища в приема си за първи клас приемат като преимущество обучението по език в предучилищна възраст в Алианс. Големият хорариум (брой учебни часове) за една учебна година и ранното ограмотяване още в предучилищна възраст дават на децата ви отличен старт в първи клас. Всяка година издаваме десетки служебни бележки със съответния хорариум, които да послужат при кандидатстване в 1-ви клас.

Щастливи сме да Ви съобщим, че от 1 август 2019 г., централният офис на Алианс ще се премести в административната сграда на НДК, позната като Малкото НДК или ПРОНО.

Скъпи приятели,

Уведомяваме ви, че във връзка с предстоящият национален празник 3-ти март, дните 2-ри, 3-ти и 4-ти март ще бъдат неучебни и неработни дни за Алианс!

Щастливи сме да споделим!

Алианс с нова, престижна награда от конкурса на b2b Media - Employer Branding Awards.

Годишните награди на b2b Media отличават бизнеси и личности за постижения в областта на изграждането и утвърждаването имиджа и популярността на Работодателския бранд!

Скъпи приятели, Във връзка с регистрацията за новата сесия на изпитите Кеймбридж, даваме възможност за допълнителни часове подготовка само по формата на изпитите.

Подготвителните курсове ще се провеждат в няколко последователни недели. Учениците ще бъдат въведени в симулация на изпитна ситуация, ще отработят елементите на изпита, ще получат ценни съвети как да се справят така, че да получат отлични резултати.

 

Алианс подготвя отлично своите курсисти и те постигат забележителни резултати на изпитите на университета Кеймбридж.

За поредна година получаваме отличие от Британски съвет! Злато за Алианс!

Алианс е шампион в най-високото ниво на Европейската езикова рамка – PROFICIENCY, за най-голям брой ученици явили се и постигнали отлични резултати на този труден изпит.

Браво на колегите и на учениците! Благодарим, скъпи родители, че поверихте вашите деца в ръцете на преподавателите от Алианс!

ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ | ПОВЕРИТЕЛНОСТ

Всички права запазени. (с) 2019 Езиков център АЛИАНС

уеб дизайн: Уебвижън

Този сайт използва "бисквитки", за да работи оптимално за Вас. Чрез посещението си Вие приемате използването на "бисквитки".
Прочете повече ОК